nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup szőke nővel randizik

Titokzatos szőke lánnyal kapták lencsevégre Shane Tusupot

Az utóbbi időben több hölggyel összehozták, de egyik pletykára sem reagált.

Shane Tusup az utóbbi időben nagyon titokzatos volt a magánéletével kapcsolatban, Szabó Zsófi óta egy lányról sem beszélt, akivel randizna. Az volt úszóedző már üzletemberként is megvetette a lábát az országban: luxus autómosója után piacra dobott egy gint, most pedig egy kávét. Utóbbi miatt részt vettek egy rendezvényen a céggel, ahova egy csinos szőke nő kísérte el – osztotta meg a róluk készült képeket a Ripost.

Shane Tusup

Fotó: Nosalty

A lap olvasója szerint igen beszédes volt a kapcsolatuk, szerinte egyértelmű, hogy romantikus a viszonyuk. Az informátor azt is elmondta, hogy egyáltalán nem titkolóztak, nem érdekelte őket, ha meglátja valaki, hogy milyen közel állnak egymáshoz. 

Shane Tusup nemrég egy nagyinterjúban beszélt az nlc-nek arról, hogy mit szól a magánéletéről megjelenő cikkekhez. „Néhány cikk eléggé vicces, de vannak nevetséges felvetések is. Értem, hogyan működik a média és tisztelem az újságírók munkáját is. Amikor a szerelmi életemről van szó, akkor azt kívánom, bárcsak ne ismernének annyian, hiszen a mai világban már fotós sem kell egy paparazzi kép elkészítéséhez, a különböző lapok olvasói is megteszik ezt a szívességet” – magyarázta Tusup.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top