nlc.hu
Sztárok

Sári Évi a gyerekvállalásról

45 évesen már nem akar gyereket Sári Évi, fiatalabb párja viszont igen

Nem tervezi már a színésznő-énekesnő, hogy édesanya lesz.

Sári Évi régen nem érezte ilyen jól magát a bőrében. Nemrég tért vissza egy fantasztikus utazásról a Maldív-szigetekről, hamarosan pedig egy új szerep várja a Madách Színházban. Már csak egy kívánsága van erre az évre: „Így vagy úgy, de rendeződjön az a se vele, se nélküle kapcsolat, amelyben egy jó ideje vergődöm valakivel” – vallotta be a Story magazinnak.

Sári Évi,

Lemondott az anyaságról Sári Évi – Fotó: Sajtószoba

Az illetőről csupán annyit árult el, hogy fiatalabb, és bár nagyon szeretik egymást, mégis szakítottak, mert a férfi gyereket akar(t), a színésznő-énekesnő viszont nem érezte, hogy okos döntés lenne bevállalni az ő korában. „Belegondoltam, hogy ha 46 évesen szülnék, mire a gyermekem betöltené a húszat, 66 éves lennék már. Édesanyám 67 volt, amikor elvesztettem. Be kellett látnom, hogy ez nekem már nem fér bele” – indokolta.  

Mint mondja, ha úgy adódott volna, hogy megadatik neki az anyaság, biztosan mindent annak rendelt volna alá. Ugyanakkor hangsúlyozza, nincs benne szomorúság a döntése miatt. Az egyedülléttől pedig nem retteg: „Soha nem feszültem rá, hogy van pasim vagy nincs pasim”.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top