nlc.hu
Sztárok

Stohl András leszakadt ujja

Stohl András elmesélte, hogyan szakadt le az ujja

Egy balul elsült színpadi jelenetben majdnem elveszítette az ujját.
Stohl András

Hétfőn elindult a TV2 legújabb műsora, az Ütős Ötös, amelyben ismert emberek családtagjaikkal, barátaikkal vagy hozzájuk közel álló személyekkel alkotnak csapatokat. Ma újabb résszel folytatódik a műsor, amelyben a hamarosan nagypapává váló Stohl András egy korábbi súlyos színpadi balesetéről mesélt.

„Ez a színpadon volt, az volt a dolgom, hogy egy rönköt kellett odacsapnom a színfal oldalához, de beszorult az ujjam, és leszakadt. Lógott. Tartottam, és gyűlt a vér a kezemben, mert közben nekem még beszélgetnem kellett Vajda Drunyóval (Vajda László – a szerk.), vívnom kellett vele egy nagy rönkkel, aztán meg kellett csókolnom Básti Julit” – idézte fel a történteket Stohl Andrást.

Miután a leszakadt ujjával mindezt végigcsinálta a színpadon, kiment a takarásba, ahol mindenki azt hitte, a lába sérült meg, mert oda folyt az ujjából a vér. Végül szigetelőszalaggal rögzítették a leszakadt ujját, ami utána szerencsére rendbe jött.

(Kiemelt kép: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top