nlc.hu
Sztárok

Varga Viktor édesapja utcazenélés miatt börtönbe került

Varga Viktor családja rács mögé került Olaszországban

Az énekes édesapját maffiózóknak nézték, aki gyerekeket dolgoztat, ezért a családot több órára börtönbe dugták.

Varga Viktor és családja alkotta a TV2 új vetélkedőjének, az Ütős ötösnek egyik keddi csapatát. Itt derült fény arra a kínos esetre, amikor a zenész és szerettei komoly bajba kerültek Olaszországban, miután utcazenélésbe kezdtek. Mint bevallották, a család a nyaralás mellett pénzkeresés céljából is döntött az út mellett, hiszen szükség volt az anyagiakra, hogy hangszereket tudjanak vásárolni maguknak, illetve az iskolát is fizetni tudják. A zenélés miatt komoly bajba kerültek, a történtekről pedig Varga testvére, Valentin beszélt a TV2 kamerái előtt. 

„Azt hitték édesapámról, hogy az albán maffia tagja és gyerekeket dolgoztat. Valaki feljelentette, majd kihívták a rendőröket, aki ‘becsomagoltak’ minket, aztán ott töltöttük az egész délutánt. Végül megúsztuk, izgalmas volt!” – mondta a műsorban Valentin. A család órákon keresztül börtönben volt, majd amikor tisztázták magukat, a rendőrök felajánlották nekik, hogy elviszik őket bárhová, ahova csak szeretnék. A balul sikerült muzsikálás azonban itt még nem ért véget: miután Vargáék visszamentek az autójukhoz, egy büntetés várta őket, mert rossz helyre parkoltak.

varga viktor

Varga Viktor (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top