nlc.hu
Sztárok

Ennyi nyugdíjat kap Závodi János és Köves Miklós Pinyó

A Piramis zenekar tagja, Köves Miklós 53 ezer forintos nyugdíjból él

Závodi János és Köves Miklós Pinyó szerint a kapott összeg vicc kategória, amiből nem lehet megélni.

A Piramis tagjai, Závodi János és Köves Miklós Pinyó a BEST magazinnak vallottak arról, pontosan mennyit kapnak havonta az államtól. A zenészek egyetértettek, hogy ez az összeg szinte semmire sem elég.

„28 ezerrel indultunk, és ahogy öregedtünk, feltornáztuk magunkat 53 ezerre. Ez a nyugdíj a vicc kategóriába tartozik, képtelenség lenne megélni belőle” – mondta Köves Miklós Pinyó, mire Závodi János bevallotta, hogy neki még ennél is kevesebb a nyugdíja. Bár elkeseríti őket ez a szám, tisztában vannak azzal, hogy a karrierjük csúcsán nekik kellett volna gondoskodni a tartalékokról. 

Köves Miklós

Fotó: TV13

„Nem panaszkodunk, volt idő, amikor nagyon jól éltünk, nagyon jól ment. Csak a mának éltünk, nem tettünk félre, nem gondoltunk a jövőre. Ha utánaszámolok, elszórtuk az éjszakában majdnem egy családi ház árát” – emlékezett vissza Závodi. Köves egyébként a szabadidejében sokat olvas, és a barátaival megnéz egy-egy meccset, Závodi pedig a kisfiával tölti a mindennapjait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top