nlc.hu
Sztárok

Jó hír a sztrók után lábadozó Szombathy Gyuláról

Háromszor jött vissza a halálból, így van most Szombathy Gyula

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész legyőzte a rákot, túl van egy szívműtéten, most pedig sztrókja után igyekszik újra a régi lenni.

Ahogy a Blikknek mesélte, nagyon várja, hogy a balatoni napsütésben gyűjthessen erőt a folytatáshoz, az elmúlt években ugyanis igencsak próbára tette az élet

„A hangulatingadozásomon érzem a folyamatos időjárás-változásokat. Egyébként nincsenek fizikai fájdalmaim, s ha nem szédülnék folyamatosan, még azt is mondhatnám, hogy jól érzem magam. De dolgozom rajta, hogy a helyzet változzon. Elhatároztam, hogy én ebből ki fogok jönni. Élni akarok a csodálatos feleségem mellett, aki hihetetlen energiával gondoskodik rólam” – mesélte a színész, akit legutóbbi kontrollvizsgálatán megdicsértek az orvosok.

Szombathy Gyula

Fotó: Fotocentral

Szombathy Gyula Balatonalmádiban él, gyermekei és huszonéves unokái olykor meglátogatják, és az ő szeretetük rengeteget segít a gyógyulásban. Legtöbbet mégis a feleségének köszönhet, aki úgy vigyáz rá, mintha egy XIX. századi romantikus regény főszereplője lenne.

„Amíg a feleségem bírja, addig jó kezekben vagyok. Odafigyel rám, lesi minden kívánságomat, ha kell, támogat, szó szerint és átvitt értelemben is. Már nem kell bot a sétához. Ahogy kilépek az ajtón, szuggerálom magam, hogy ne essek el, ne essek össze. Járok hetente többször is gyógytornára, sőt még egy úgynevezett háromdimenziós tornára is. Úgy fogom fel ezt az egészet, mint egy rossz, hülye szerepet” – tette hozzá optimistán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top