nlc.hu
Sztárok

Győzike új műsora

Újra a képernyőn Győzike, saját műsort kapott

Eddig soha nem látott arcát mutatja meg a nézőknek.

Új műsorral tér vissza a televízióba Gáspár Győző. A Romantic frontemberének új műsora, a Legyél szerencsés! húsvéthétfőn (19:55 órától) debütál a Dikh TV-n.

Győzike

Műsorvezetőként tér vissza a képernyőre Győzike – Fotó: Sajtóklub

A hetente jelentkező epizódokban egészen új oldaláról mutatkozik be a showman. Bár Győzike megmarad igazi mókamesternek, roma hagyományait, legújabb zenei törekvéseit és eddig ritkábban látott komolyabb oldalát is megismerhetjük a műsorból. “Nálunk cigányoknál, ha azt mondják ’Legyél szerencsés!’ az egy nagyon szép gesztus. Jelenti azt is, hogy legyél szerencsés az életedben, a családoddal, a munkádban. Mi ezt nagyon komolyan gondoljuk és komolyan is vesszük” – mondta el Gáspár Győző, aki úgy érzi, őt mindig megtalálta ez a fajta szerencse az életében.

Az első adásban Győzike visszatér a kezdetekhez: a tóalmási húsüzemben vállal munkát hentesként. Ugyan a hajnali munkakezdéstől nem repesett, óriási lendülettel vetette bele magát az üzem munkájába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top