nlc.hu
Sztárok

Peller Anna vallomása a tévés bakijairól

Peller Anna: „Nagyon szégyellem a mai napig is” – felidézte a legkínosabb tévés bakiját

A műsorvezető szerint kimondottan ultra ciki volt.

Élete fontos első pillanatait idézte fel Peller Anna az rtl.hu-nak adott interjújában. A Reggeli műsorvezetője mesélt többek között az első szerelemre, az első csókról, az első nagy csalódásról, a meghatározó szerepeiről, valamint a legkínosabb színházi és tévés bakijairól is.

Peller Anna

Gigabakijairól vallott Peller Anna – Forrás: rtl.hu – videó

Az egyik emlékezetes bakim A képzelt riporthoz kötődik. A szolnoki Szigligeti Színházban az első szerepem volt Beverly szerepe. Egy olyan nylont tettek egyszer csak alám, ami nagyon csúszott, és ahogy ráültem, azzal a lendülettel, hogy ment a gyönyörűséges, megható duett, belecsúsztam a zenekari árokba, egészen a karmester fejéig. És ez egy nagyon kínos pillanat volt. A kollégám ugyan próbált megtartani, de én sokkal nagyobb voltam nála, és én csak csúsztam és csúsztam… és ő énekelt… Rémálom volt. Azóta is álmodom ezzel” – idézte fel.

Ami a képernyős szereplését illeti, Peller Anna bevallotta, nagyon sok tévés bakival tud szolgálni. “Az egyik a Reggeliben történt. Egyszer jött hozzánk egy dinnyetermesztő, (….) és nagyon belemelegedtünk a beszélgetésbe. És egyszer  csak úgy szólítottam meg a végén, hogy ‘Nagyon köszönjük, hogy itt volt kedves dinnye!’, dinnye… öööö… Károly. Nagyon kínos volt, mert igazából elakadtunk mindannyian. Ő se tudott nagyon szóhoz jutni” – emlékezett vissza.

A színésznő-műsorvezető azonban a legkínosabb sztoriját is megosztotta az interjúban: “Volt egy ultra-ultra ciki történetem. Nagyon szégyellem magam a mai napig is, és az egész napomat tönkretette. Amikor is az adás elején beköszöntünk, hogy ‘Szép napot mindenkinek! Isten éltesse a szülinaposokat és többek között Whitney Houstont!’ és a húgom elkezdett böködni az asztal alatt, és akkor leesett: Édes Jóistenem, ő már nem él!, és akkor mondtam: Jaj nem, őt már nem, bocsánat!’ Ennél kínosabb azt hiszem, nem is lehet. A mai napig nem tudtam még feldolgozni, hogy felköszöntöttem szegény Whitney-t, mikor már nem élt“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top