nlc.hu
Sztárok

Akkor és most: Soma Mamagésa 24 éve

Régi felvétel: így nézett ki Soma Mamagésa 24 évvel ezelőtt

1989-ben robbant be a médiába, azóta pedig folyamatos szereplője a bulvárnak is.

Soma Mamagésa Somogyi Gyöngyi Zsuzsanna néven látta meg a napvilágot 1966-ban, és már gyerekkorában is az volt a vágya, hogy később reflektorfényben legyen. Ez viszonylag hamar be is következett, ugyanis 20 évesen bekerült Jeles András “Monteverdi Birkózó Köre” elnevezésű – a kor legelismertebb underground – színházába.

Soma Mamagésa 1999

Fotó: Youtube

A médiába 1989-ben robbant be, elsőként Déri János hívta be az Éjszaka című műsorába, hogy ott élőben mutasson be részleteket az Élet és Irodalomban megjelent „Szexuális szakácskönyvéből”. Ezután népszerűvé vált szókimondó stílusával és hamarosan egyre több műsormeghívást kapott, amelyeket rendre el is vállalt. 

Szeret nosztalgiázni, egész sok régi fotót posztol, a napokban pedig egy régi videóval örvendeztette meg a rajongóit.

Ezt most küldte át valaki, itt 33 éves vagyok, és brutál exhibi! Az 55.perctől vagyok én. Ehhez képest már introvertáltnak tűnök… Milyen csini voltam, és nagydarabnak hittem magam…

– írta közösségi oldalán a videóhoz, amely 1999-ben készült.

Az előadóművésznek mára megváltozott a véleménye a szereplést illetően. Nemrég elárulta, hogy miért nem vállal ma már kereskedelmi csatornákon sugárzott műsorokat, miután egy Tények-interjújából véleménye szerint kivágták a lényeget. 

„Sajnálom, hogy ennyire megvágták a sok mindent, amit elmondtam. Ezért nem szeretem a kereskedelmi tévés műsorokat” – magyarázta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top