nlc.hu
Sztárok

Beszólt a főszereplő, törölték a Vágyak/Valóságot

Beszólt a Netflixnek az erotikus sorozat sokat vetkőző sztárja, törölték a sorozatát

A Vágyak/Valóság sztárja, Sarah Shahi egy podcast vendégeként szólta le a Vágyak/Valóság második évadát. Néhány nappal később a Netflix törölte a sorozatát.

A látszólag házassági és családi problémák bemutatásáról szóló, ám valójában a pikáns erotikus jelenetei miatt ismert és népszerű Netflix sorozat, a Vágyak/Valóság második évadát nemrég mi is eléggé lehúztuk a kritikánkban, és most úgy fest, nemcsak mi voltunk elégedetlenek, hanem maga a főszereplő is. Sarah Shahi azonban úgy fest, nem azért tiltakozott, mert a folytatásban kevesebbet kellett vetkőznie, hanem azért, mert nem volt megelégedve a második szezon forgatókönyvének színvonalával, szerinte az első jobb volt (ezzel a véleményével nem tudunk egyetérteni, de nem is ez a dolgunk) – írja a news.com.au.

Sarah Shahi

Sarah Shahi, a Vágyak/Valóság főszereplője (fotó: Profimédia)

A Not Skinny But Not Fat podcastben Shahi elmondta, szerint a második évadban nem kapta meg azt a támogatást, amit az elsőben még igen.

Szenvedtem a forgatókönyvvel… ha ezt elmondom, a Netflix biztos nem akar velem dolgozni többé, de nem tudok hazudni

– jelentette ki az interjúban Shahi, és beletrafált a közepébe.

A streaming szolgáltató néhány nappal később bejelentette, hogy nem kívánja folytatni a Vágyak/Valóságot, pedig a showrunner elmondta, hogy nem gondolja, hogy ez a történet az esküvőjelenettel véget ért volna.

Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy a második szezont 45%-al kevesebben nézték a Netflixen, mint az elsőt

, ami valószínűleg nyomósabb érv lehetett a kaszálás mellett, mint Sarah Shahi beszólása, aki amiatt is bosszankodott, hogy az első évadbeli partnere, Adam Demos – akivel az életben is összejött – a második szezonban jóval kevesebbet szerepelt, mint az elsőben. A színésznő szerint a nézők pont azt szerették az első évadban, hogy érezték köztük a kémiát, a folytatásban azonban alig volt közös jelenetük. A színésznő mindenesetre nem lesz munkanélküli: az ABC csatorna Judgement című sorozatában kapott nemrég főszerepet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top