nlc.hu
Sztárok

Brendan Fraser fiai

Ilyen jóképű pasik lettek Brendan Fraser fiai

Brendan Fraser jobb alkalmat nem is találhatott volna a nagy visszatérésre A bálna című film címszerepének megformálásánál, amiért még egy fényesen csillogó Oscar-díjat is bezsebelhetett.

Ennek köszönhetően nemcsak a nagyszerű alakítást nyújtó színészt övezi az utóbbi időben az eddiginél nagyobb figyelem, hanem a családját is. Te tudtad, hogy Brendan Fraser három fiú büszke apukája, és szakmai sikerek ide vagy oda, úgy érzi, hogy életének a gyerekei adnak igazi értelmet.

Brendan Fraser családja

Brendan Fraser feleségével és két nagyobb fiával (Fotó: Getty Images)

Griffin, Holden és Leland Fraser édesanyjával, Afton Smithszel 1993-ban ismerkedett meg a színész egy kerti partin, amit Winona Ryder szervezett. Mint mondták, szerelem volt első látásra, a házasságkötést mégsem siették el, a boldogító igent csak 5 évvel később mondták ki. Első gyerekük születéséig újabb 4 évet vártak, azután viszont 2 év különbséggel egymást követve érkezett meg családjukba a három fiú.

Amikor 2002-ben Griffin megszületett, Brendan azt mondta a CBS News riporterének, hogy a baba születése után teljesen átértékelte az életét, és a kisfia az, aki értelmet ad létezésének és minden tettének. Hozzátette azt is, hogy sosem gondolta volna, hogy ennyire lehet szeretni bárkit is, kisfia mellett ugyanis a feleségét még a korábbinál is jobban imádta.

Brendan Fraser fiai

Brendan Fraser Holdennel és Lelanddal

A ma már 21 éves Griffin autizmusban érintett, amiről igazán meghatóan beszélt az Oscar-díjas színész: „A fiamnak több szeretetre van szüksége ahhoz, hogy kereknek érezze a világot, és ezt meg is kapja”. Nem rejtette véka alá azt sem, hogy kezdetben nehezen fogadták el a diagnózist a feleségével, de belátták, hogy a legjobb „gyógymód” az, ha megtanulnak vele együtt élni, és a lehető legtöbb információt sajátítják el az autizmussal kapcsolatban. Bár Griffin nem mindig kommunikál zökkenőmentesen a körülötte élőkkel, édesapjával fontos összekötő kapocs volt közöttük a lovuk, akit a színész egy forgatásról hozott magával. 

Brendan Fraser természetesen másik két fiáról is örömmel mesélt az újságíróknak, mint mondta, csodás természetük van és mindketten nagyon érdeklődők. Holden, aki ma már 19 éves, mindig is érettebben gondolkodott a kortársainál, Leland pedig egy nyughatatlan örökmozgó, aki mellett mindig zajlik az élet. „Nem állja útját semmilyen tüskés bokor, bármin átmegy és karmolásokkal telve, mosolyogva bújik elő a másik oldalon” – mondta róla, mikor még kisebb volt. Elárulta azt is, hogy a fiai nagyon összetartók, Holden és Leland féltőn gondoskodnak Griffinről. Bár még egyikük sem töltötte be a húszat, mégis keresett modellek.

Brendan FRaser, Holden és Leland FRaser

Brendan Fraser, Holden és Leland Fraser (fotó: Profimedia)

A fiúk anyukája, Afton is színésznőként dolgozott, mielőtt családot alapított volna, a gyerekek kedvéért azonban lemondott a karrierépítésről. Később könyvírásban teljesedett ki, autista gyermekeknek is készített illusztrált meséket. Házasságuk 2007-ben végérvényesen zátonyra futott, de barátságban váltak el. Négy évvel később mégis pénzügyi vitába keveredtek, és csúnya dolgokat vágtak egymás fejéhez, az indulatokat csak jogi közbenjárással tudták elsimítani.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top