nlc.hu
Sztárok

Szilágyi Áron apa lesz

Két nagy bejelentést is tett Szilágyi Áron: bővül a család és hazaköltöznek

Az olimpiai bajnok vívó a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt.
Szilágyi Áron és felesége, Szántó Beáta

Két nagy bejelentést is tett Szilágyi Áron a Facebook oldalán: a sportoló egy bejegyzésben írt arról, hogy apa lesz és hogy a családjával hazaköltöznek Magyarországra.

Fejezet vége. Új fejezet. Emeletes busz, Big Ben és fish & chips helyett újra Combino, Budai Vár és töltött káposzta. Ismét Budapest a bázis, régi-új otthonunk. Izgalmas másfél év volt, rengeteg új élménnyel, barátokkal és emlékezetes pillanatokkal. Köszönet mindazoknak, akik ebben az időszakban támogattak, külön hála Jon Salfield-nek és az LP Project edzőinek és versenyzőinek, akikkel együtt tudtam készülni a kint töltött idő alatt. Cheers guys! A következő fejezetet már nem csak ketten írjuk. Egy újabb közös kaland veszi kezdetét. Már nagyon várjuk” – írta.

Az olimpikon tavaly nyáron költözött a brit fővárosba, mert a felesége kapott ott egy álláslehetőséget. Akkor arról mesélt, hogy kint nyugodtabb az élete, nem ismerik fel az utcán és többet tud pihenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top