nlc.hu
Sztárok

Ganxsta Zolee nevelt kisfia

Kiderült, egy nevelt kisfia is van Ganxsta Zoleenak: „Büszke vagyok arra, hogy már apának szólít”

Volt felesége révén egy kisfiút is „kapott” a kislánya mellé.

Igazi vajszívű apuka Ganxsta Zolee, odavan a 15 éves lányáért, Zoéért. Az 57 éves zenésznek egy 7 éves nevelt kisfia is van, akivel rendszeresen tart apa-fia napokat, és akit ugyancsak elhalmoz ajándékokkal.

Ganxsta Zolee

Volt felesége kisfia apának szólítja Ganxsta Zoleet – Fotó: Sajtóklub

„Zétény ugyan nem az én gyerekem, de miután Zoé féltestvére, jó ideje sajátomként tekintek rá, és büszke vagyok arra, hogy már apának is szólít. Elkényeztetem, amennyire csak tudom, főleg amikor olyanokat mond nekem, hogy rám szeretne a leginkább hasonlítani. (…) A hatásomra már az óvodába is argentin mezben jár. Látom néha Zoé lányom szemében a féltékenységet, hogy mi, fiúk milyen jól elvagyunk, de én a lányomért is odavagyok, ő a szemem fénye” – mesélte a BEST magazinnak Ganxsta Zolee.

A Keresztanyu és a Drága örökösök című sorozatokban játszó rapper azt is elárulta a sztármagazinnak, hogy amilyen sikerei vannak a munkájában, annyira boldogtalan a magánéletében. Dalszövegben üzent a szerelmének, és még A Dal 2023 című műsorba is benevezett, hogy ott előadhassa a hozzá írt nótát, ám úgy tűnik, ez is kevés ahhoz, hogy az érzelmei viszonzásra leljenek. A hölgyet 6 éve ismeri és szereti, ám az életvitele miatt az elmúlt egy évben leginkább se vele, se nélküle kapcsolatban éltek.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top