nlc.hu
Sztárok

Kökény Attila meztelen nőket látott a házassági évfordulóján

Kökény Attila félmeztelen nőket nézegetett a házassági évfordulóján

Párizsban ünnepelte 25. házassági évfordulóját az énekes és felesége, Aranka.

Kökény Attila életében először járt a francia fővárosban, melyet annak ellenére is nagyon élvezett, hogy éppen tüntetések zajlottak. Az út egy baráti vakációval egybekötött évfordulós ünneplés volt, melynek részleteiről a Mokkában beszélt. 

“Ezelőtt még sosem voltam Párizsban. A feleségemmel úgy tervezzük, megpróbáljuk bebarangolni azokat a helyeket, ahol még nem voltunk. Ari járt márt ott, de még nagyon régen, gyerekként, nekem pedig bakancslistás volt Párizs, és maga az Eiffel-torony is, ám amikor kiderült, mennyit kell várni arra, hogy feljuthassak, akkor úgy voltam vele, hogy inkább lentről fotózkodunk. Én nem fogok 6-7 órát sorban állni, ez elvesz egy teljes napot, és egyébként annyi szép látnivaló van még ott ” – nyilatkozta a TV2 reggeli műsorában a Sztárban Sztár egyik zsűritagja. Az énekes azt is elmesélte, hogyan keveredtek egy olyan helyre, ahol több lenge öltözetű hölggyel találkoztak.

“Minden tökéletes volt nekem, nagyon élveztem ezt az egészet. Elmentünk a Moulin Rouge-ba is, ahol megrökönyödtem. Megértettem, miért jár ide annyi ember: harminc csaj van a színpadon, gyakorlatilag anyaszült meztelenül. Mi nem tudtuk, hogy ez ilyen. Én voltam itthon Moulin Rouge-ba, dolgoztam is ott. Azt tudtam, hogy valamilyen módon megjelenítik a szexualitást, de Párizsban nagyon keményen ott van. Üvöltenek az emberek, tetszik mindenkinek ” – mesélte nevetve a műsorban.

Kökény Attila

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top