Sztárok

Születésnap, amikor az ünnepelt ad ajándékot

Ünnepi ALDI-hangulatunk most rád is könnyen átragadhat, hiszen nagyszabású nyereményjátékkal ünnepeljük 15. születésnapunkat. Az április 13. és május 10. között zajló születésnapi játékunk során számtalan ajándékkal kedveskedünk.

ALDI szülinapi nyereményjáték – 15+1 millió ok a vásárlásra

A játék 4 hete alatt bármilyen értékben is vásárolsz nálunk, csak töltsd fel a blokkon szereplő AP-kódot az aldi.hu weboldalra. Hetente 150 szerencsés vásárlót sorsolunk ki a kódot beküldők közül, akik egy egyszeri, 25 000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal lesznek gazdagabbak. Nyerni azonban nem csak így lehet: szülinapi nyereményjátékunk még egy 1 millió forintos fődíjat is tartogat, amit a negyedik hét zárásaként, a játék végén sorsolunk ki. Izgulni lehet, hiszen a fődíjat valamennyi vásárlónk – így heti nyerteseink közül is bárki – hazaviheti! A nyereményjáték részleteiről az aldi.hu oldalon olvashatsz. Sőt, közösségimédia-felületeinken további nyereményjátékokkal is találkozhatsz, ahol szintén érdemes szerencsét próbálnod!

Születésnap, amikor az ünnepelt ad ajándékotMindig együtt – már 15 éve

Mi az ALDI-nál azon dolgozunk, hogy mindig kiváló minőségű és pénztárcabarát árú termékeket vásárolhass nálunk. Ezért árukínálatunk mintegy 80%-a ALDI saját márkás termékünk. Ezeket csak számunkra készítik, és csak nálunk kaphatóak. Mint minden termékünk, saját márkáink is kiváló minőségűek, de az áruk jóval kedvezőbb, mint a márkatermékeké. ALDI saját márkáink között nemcsak élelmiszerek találhatóak, hanem non-food termékek is.

Legyél mindig naprakész!

Online akciós újságunkból – bárhol és bármikor – mindent megtudhatsz aktuális kedvező ajánlatainkról. Hetente mintegy 90 megújuló termékakcióval várunk, ráadásul most külön születésnapi ajánlatokkal is kedveskedünk.
Advertisement

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top