nlc.hu
Sztárok

Újabb részletek Reviczky Gábor rákbetegségéről

„Tudom, hogy meg fogok gyógyulni!” – Reviczky Gábor újabb részleteket árult el a betegségéről

A színész szinte minden előjel nélkül döbbent rá a rákbetegségére.

Reviczky Gábor márciusban tudatta, hogy prosztatarákja van. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt megműtötték, célzott sugárkezelést kap, és a vizsgálatok szerint nincs áttét a szervezetében.

A színész most arról beszélt, hogy szinte minden előjel nélkül döbbent rá a rákbetegségére.

„Fél évvel ezelőtt gyakrabban vizeltem, de néhány nappal később elmúlt. Aztán december 27-én jótékonysági előadásról utaztam haza Vásárosnaményból, és minden pihenőhelyen, benzinkútnál meg kellett állnom – amint visszaültem a kocsiba, már megint pisilnem kellett. A következő napon, december 28-án a feleségem felkereste a főorvos barátnőjét, ő irányított tovább a Dél-pesti Kórházba Dr. Gáti Zsolthoz. Azonnal megkatétereztek, és mindjárt három liter felgyülemlett vizelet távozott a szervezetemből. Szóval ha koccanok a sztrádán, a biztonsági öv alsó része azonnal felrobbantja a húgyhólyagomat” – mondta a Star magazinnak.

A Nemzet Mûvésze címmel idén kitüntetett Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színmûvész, az MMA rendes tagja a Pesti Vígadóban 2021. október 22-én

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, az MMA rendes tagja a Pesti Vígadóban 2021. október 22-én (Fotó: MTI/Cseke Csilla)

A Nemzet Művésze hisz a gyógyulásában, úgy gondolja, csak így van esélye a felépülésre.

Tudom, hogy meg fogok gyógyulni! Hit és pozitív gondolkodás nélkül az orvos és a célzott sugározás is felesleges

– mondta Reviczky Gábor, aki saját esetéből tanulva minden férfitársát arra figyelmezteti, nem szabad figyelmen kívül hagyni a vizsgálatokat, pláne 40 év felett.

(Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top