Az álommeló: Balogh Levente egyik jelöltje bevallotta, hogy fehérneműs táncosként dolgozott

T. D. | 2023. Április 21.
Nem öncélú érdekek hajtották.

Az álommeló legutóbbi adásában Balogh Levente együtt ebédelt az egyik jelöltjével, Anett-tel. A hölgy megragadta az alkalmat, hogy az üzletembernek bevalljon olyan múltbeli cselekedeteket, melyeket már nem tud tovább titkolni. 

Balogh Levente

Anett elmesélte, hogy miután felköltözött Budapestre, a barátnőjével elmentek egy szórakozóhelyre, ahol látta, hogy fehérneműs nők táncolnak. Mivel úgy ítélte meg, hogy a táncosok nem dekoratívabbak nála, találkozót kért az üzletvezetővel, és végül munkát is kapott a szórakozóhelyen. 

„Luxusdolgokat én nem vettem magamnak, hanem alapvető dolgokat, és volt még egy motivációm. Anyukám tavaly augusztusban leesett a lépcsőről és elszakadt két szalagja. Kétmillió forint lett volna a műtét, és én azt mondtam, hogy én ezt megadom neki. Mert őt szeretem a világon a legjobban, és nem tudom, hogy tudom meghálálni neki, hogy ő a világra hozott és életben tartott, és én neki ezzel úgymond tartozok” – mesélte könnyekkel küszködve. Akkoriban Anett nappal óvodapedagógusként dolgozott, éjszakánként pedig ledobta a textilt.

Az óvodába hét órára mentem dolgozni. Ott voltam fél kettő-kettőig. Hazamentem, aludtam, felkeltem ilyen hat órakor. Elkészültem, mentem kilencre-tízre dolgozni, ott voltam hajnali háromig és hatkor keltem.

A jelölt hozzátette, nem tartott sokáig a kettős élete, ugyanis egy ismerőse lebuktatta az óvoda vezetőségénél, ahonnan azonnal kirúgták. Levente megnyugtatta, az elnöki asszisztensi pozíciót illetően az emberi érték számít, nem indul hátrányból a múltja miatt. 

Exit mobile version