nlc.hu
Sztárok

Az álommeló: Balogh Levente három jelöltet hazaküldött

Az álommeló: Balogh Levente három jelöltjét is hazaküldte, egyet pedig visszahívott

Micsoda fordulatok! Egy nem várt jelölt is visszatért a versenybe.

Balogh Levente nagyon határozott, már Az álommeló első adásában pontosan tudták a versenyzők, hogy mit vár el tőlük. Mindennap próbára teszi őket, hol egyszerűbb, hol sokkal összetettebb feladatokkal. A csütörtöki adásban sem volt könnyű dolguk a jelölteknek, a nap végén pedig hárman is távoztak.

„Annamari, Bianka, Marcsi! Tudják, hogy önök teljesítettek a legrosszabbul, az önök számára véget ért a megmérettetés” – mondta az üzletember, a hölgyeken azonban látszott, hogy meglepődtek: nem gondolták, hogy mindhárman hazamennek.

Balogh Levente

Fotó: RTL

Itt azonban még nem ért véget a váratlan fordulatok sora: Balogh Levente az adás végén felhívta a szerdán hazaküldött Gergőt, akinek adott még egy esélyt, hogy bizonyíthassa a rátermettségét. „Szerencsés csillagzat alatt született! Tegnap úgy váltunk el, hogy reméli, hogy még találkozunk. Na Gergő, reggel 8-kor várom az irodába, mit szól hozzá?” – mondta a telefonban az üzletember, aki ezzel újra versenybe hívta a fiatal fiút, a többiek – későbbi – legnagyobb meglepetésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top