nlc.hu
Sztárok
Bochkor Gábornak visszaszóltak

Bochkor Gábor nem tette zsebre, amit Az álommeló kritikája miatt kapott

A volt játékos szerint ez csak a fejlődés útja.

A minap Bochkor Gábor éles kritikát fogalmazott meg az RTL-en futó Az álommeló című műsorról. A Bochkorban nem csak a műsort, de annak a műsorvezetőjét is leszólta

Bochkor Gábor

Fotó: Schumy Csaba

Levente abszolút, ahogy kell, alázza őket, és tényleg mindenféle megalázó melót ad nekik, hogy próbára tegye őket. De ez így van rendjén, aki hülye, és odamegy, akkor legyen megkínozva. Én abszolút Leventével vagyok. Ennek a műsornak ez a lényege, hogy alázol fiatalokat, és aki a legkevésbé sír, az megkapja a melót. Nagyjából ezt látom ebből a műsorból” – magyarázta a rádiós, melyet a story.hu vett észre. 

Most az egyik volt jelölt, Belső Szilveszter is elmondta a véleményét Bochkor kritikájáról.

Kiegészíteném és pontosítanám. Azért menjen oda valaki, hogy a kényelmi zónáját tágítsa, megnézze, hogy mely területeken kell még fejlődnie (türelem, alázat, feltétel nélküli szeretet, határtalan megbocsátás és társai). Ha valaki ezeken a területeken folyamatosan fejlődni tud, az az igazi érték. Az az, amit magunkkal tudunk vinni! Sokan elfelejtik, hogy az utolsó kabáton nincs zseb” – írta Szilveszter a Facebook-oldalán, aki egyébként amikor kiesett, dühében el sem köszönt a többi jelölttől.

Ha valaki ezeken a területeken megtalálja a mesterét, mestereit, és folyamatosan fejlődni tud, tágítani tudja a kényelmi zónáit, akkor az életében is jobban tud majd teljesíteni. Örömteli életet tud élni, mely nem a külső feltételektől függ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top