nlc.hu
Sztárok

Bochkor Gábor véleménye

Bochkor Gábor kritikája Az álommelóról: „Ennek a műsornak a lényege, hogy alázol fiatalokat”

Szerinte az üzletember kifejezetten a legmegalázóbb munkát adja a jelölteknek.

Idén másodjára került a képernyőre Az álommeló, melyben Balogh Levente havi hárommilliós fizetésért keres új elnöki asszisztenst. Az idei évad az előzőnél is több drámát hozott magával. Több jelölt is sírva távozott a műsorból, akadt olyan, aki egy napig bírta, majd e-mailben mondott fel, valakit pedig annyira feldühített az elbocsájtása, hogy még köszönni sem volt képes. Bochkor Gábortól megszokhattuk, nem fél kimondani a véleményét, akkor sem, ha az nem éppen kedves vagy nem mindenkinek tetszik.

Bochkor Gábor

Fotó: Nagy Zoltán

Így tett most kedd reggel is a Retro Rádió Bochkor című műsorában, amit a story.hu írt meg. A rádiós nem finomkodott, amikor Balogh Leventét és műsorát véleményezte. 

Levente abszolút, ahogy kell, alázza őket, és tényleg mindenféle megalázó melót ad nekik, hogy próbára tegye őket. De ez így van rendjén, aki hülye, és odamegy, akkor legyen megkínozva. Én abszolút Leventével vagyok. Ennek a műsornak ez a lényege, hogy alázol fiatalokat, és aki a legkevésbé sír, az megkapja a melót. Nagyjából ezt látom ebből a műsorból

 – fogalmazott Bochkor, majd egy konkrét példával is előállt. „Volt egy fiatal, aki elmondta, hogy ő egyébként szokott munkahelyen okoskodni, és ha valamivel nem ért egyet, azt ő meg szokta mondani. Ez nagyon nem tetszett Leventének, ez nagyon nem tetszett az autoriter ásványvízkirálynak. Ez a srác egyébként 39 éves. Levente erre azt mondta: aki 39 éves koráig nem csinálta meg magát, az már nem is fogja. Durr egy pofon. Ez a mondat lesz az, amin mi elkezdünk egy picit vitatkozni, hogy ki mikor érzi azt, hogy már megcsinálta magát. Hogy az életed melyik szakaszában volt, hogy úgy érezted, megvagy. Vagy sosem volt ez meg? Ez csak a karriert illeti, vagy a magánéletet is? Ez ház, gyerek, szuper meló, álomutazás, vagyon, és akkor megvagy?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top