nlc.hu
Sztárok

Bochkor Gábor Shane Tusup szerelmi életéről

Bochkor Gábor durván nekiment a szerelmes Shane Tusupnak

Nem finomkodott a szavakkal.

Shane Tusup ismét szerelmes. Ezt ugyan már áprilisban elmondta, de az elmúlt napokban mutatta meg a nagy nyilvánosságnak kedvesét. Az edző és sportoló barátnője, Nagy Viktória Zoé ragyognak a boldogságtól

„Mondhatom, hogy életemben először érzem azt, hogy egyszerűen könnyű és természetes minden együtt: olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam” – mondta új párkapcsolatáról Shane. 

Bochkor Gábor

Fotó: Schumy Csaba

Erről beszélgettek ma reggel a Retro Rádió Bochkor című műsorában. Lovász Laci dobta be a témát, és egy szalagcímet idézett, miszerint Shane megtalálta élete szerelmét. Ekkor Bochkor Gábor kikelt magából. 

„Megint? Hányadikat? Úgy sajnálom szegényt, csak ne fájjon neki, mármint élete szerelmének. Remélem, hogy nem lesz bántás… Eddig nevetségessé tette magát és azt a nők hozták ki belőle? Hosszú Katinka és Szabó Zsófi? Kihozták belőle azt, ami által nevetségessé vált a szemünkben? Amit én összeolvastam, mondom mindig egy pici fenntartással, mert ugye minden sztorit csak olvasunk és nem vagyunk ott, de ugye ez a…” – magyarázta a rádiós, aki inkább nem fejezte be a mondatát. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top