nlc.hu
Sztárok

Balogh Levente kiakadt a versenyzőkön

Balogh Levente kiakadt a jelöltjei videója miatt: „Engem inkább tisztelnek, mint szórakoznak rajtam”

Nem nyerte el az ásványvízkirály tetszését a videó.

Az álommeló legutóbbi részében az volt a versenyzők feladata, hogy fiatalok részére készítsenek promóciós videókat a műsorról, ami meghozza a kedvüket ahhoz, hogy nézzék vagy éppen jelentkezzenek. Mivel a fiatal generációt kellett megfogni, mindenki a humort használta eszközként: be kellett venni a gyártásba Balogh Leventét is, aki bár jól érezte magát a forgatásokon, kicsit furcsállta jelentkezői ötleteit.

Balogh Levente

Fotó: RTL

Az egyik ilyen videóban az volt a koncepció, hogy régi videójáték-karaktereket formáljon meg az ásványvízkirály, ám a vágás elég rosszul sikerült, így az eredmény sem lett a legjobb. Levente segítője, dr. Krasznai István meg is jegyezte, hogy szerinte bolondot csináltak a munkaadójából. 

„Rossz volt a vágás egyébként. Azért mentem bele ebbe az ugrándozásba, mert láttam, hogy a TikTokon ez hogy működik. Az szét van vágva. Engem inkább tisztelnek, mint szórakoznak rajtam. Tehát hogyha testidegen dolgot csináltatnak velem, az nem pozitív. Értem, hogy mit akartak elérni, ezt nem sikerült. Főleg az a rész, ahol én voltam, az kicsit elcsúszott” – mondta a Cápák között befektetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top