nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző elmondta a véleményét a Hal a tortán celebjeiről

„Ilyen sintér celebekkel én még nem találkoztam” – Gáspár Győző nem tartotta magában a véleményét a Hal a tortán sztárjairól

Gáspár Győző a lányának segített a Hal a tortán műsorában, ahol nem tartotta magában a vendégekről alkotott véleményét.

A Hal a tortán című műsorban ezen a héten Kelemen Anna, Szorcsik Viki, Gáspár Virág, Szabó András Csuti és Kökény Attila méri össze a főzőtudását.

Csütörtökön Gáspár Virágon volt a sor, hogy vendégül lássa a többieket, és ebben az édesapja, Gáspár Győző is segített. Amikor pedig mindenki távozott, a showman megosztotta, hogy mit is gondol róluk. 

„Megmondom őszintén, 24 éve vagyok közszereplő, de ilyen sintér celebekkel én még az életemben nem találkoztam. Az egyik kiönti a pezsgőt, a másiknak kiesik a foga, nem tudtak az asztalnál enni. Úgyhogy, gyerekek, feltették az i-re a pontot, készen vagyok, lehet takarítani”

– mondta a vacsora után, és ezzel  arra utalt, hogy étkezés közben Kökény Attila egy ponton azt hitte, kiesett a foga, majd egy pezsgő felnyitása sem sikerült úgy, ahogy azt elképzelte.

Gáspár Győző

Fotó: Sajtóklub/RTL2

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top