nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera kiszemeltjét a legjobb barátnője vette el

Tóth Vera fájdalmas vallomása: „Volt egy barátnőm, aki elvitte a pasijelöltemet”

Az énekesnő szerint nem könnyű fenntartani a női barátságokat.

Kovács András Péter legújabb podcast-adásának Tóth Vera volt az egyik vendége. A témák között szerepelt a nők közötti barátság, illetve a nők egymás iránt érzett féltékenysége. Az énekesnő szerint ezt a fajta irigységet akkor lehet jól kezelni, amikor önreflexiót gyakorol magán az ember.

„Akkor tudod te ezt jól megvalósítani, hogyha rendben vagy, hogyha te dolgozol saját magadon. Olyan nem lesz soha, hogy ne legyünk féltékenyek valakire, vagy ne érezzünk valamilyen ellenállást valakire” – fogalmazta meg Tóth Vera, majd egy régi, fájdalmas sérelmét is elmesélte: egy gyerekkori barátnője lecsapta a kezéről a pasijelöltjét.

„Nekem volt egy barátnőm, aki elvitte a pasijelöltemet. Iszonyú trauma, mert gyerekkori barát volt. A mai napig nem tudom megbocsájtani ezt” – kezdte az énekesnő, aki azt is elmondta, hogy miután kérdőre vonta a barátját, az csak ennyit felelt: „Azért, hogy érezd, nem mindig te vagy a középpontban” – tette hozzá az előadó, aki nemrég arról panaszkodott, hogy már alig ismerik fel az utcán.

Tóth Vera

Tóth Vera (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top