nlc.hu
Sztárok

70 éves lesz Endrei Judit

Endrei Judit: „Nem halni készülök, de egyszer az életben muszáj elrendezni az embernek a dolgait”

Kerek születésnapot ünnepel hamarosan a tévés legenda, aki az aktív öregkor legnagyobb szószólója.

Május 7-én ünnepli a 70. születésnapját Endrei Judit. Az egykori tévébemondó ebből az alkalomból interjút adott a Vasárnapi Blikknek, amelyben többek arról is vallott, miként viszonyul az életkorához, valamint milyen nagy vágyai és céljai vannak még.

Endrei Judit,

Endrei Judit, a televíziós legenda – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Hülyeség kapálózni az évszámok ellen. (…) De nem akarok egy álságos pozitív képet festeni, hogy jaj, de jó hogy 70 lettem, mert őszintén bevallom, ilyenkor mégiscsak szembesül az ember azzal, hogy lényegesen kevesebb van hátra, mint amennyit már megélt. (…) Nagyon szeretem az életemet. Sajnálni fogom itt hagyni, mert szeretem azokat az embereket, akik az életem részei” – jelentette ki a legendás tévés.

Elárulta, változtatott a hozzáállásán az életkora: “Most először gondolkoztam el azon, hogy elkészítsem azt a bizonyos mappát, létrehozzam azt a listát, amely az ügyeimet, a teendőket összegzi. (…) Nem halni készülök, de egyszer az életben muszáj elrendezni az embernek a dolgait“.

Endrei Judit arról is beszélt, hogy újabb könyvet már valószínűleg nem fog írni. “Elsősorban azért, mert a könyvkiadás, ahogy én csináltam, már elképzelhetetlen számomra. Azért szívesen írogatok, most azon gondolkodom, hogy a blogomat érdemes lenne újraéleszteni” – indokolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top