nlc.hu
Sztárok

Bencze Ilona tartja az alakját

Bencze Ilona évtizedek óta tartja az alakját, 25 éve is pontosan így nézett ki – fotó

Ha úgy tetszik, egész életében diétázik, de nem a súlya, hanem az egészsége miatt.

Bencze Ilona büszkén vállalja a korát, sosem hatotta meg az öregedés.

„Azt gondolom, szerencsém van, mert jó géneket örököltem a drága szüleimtől. Édesanyám halálig, 87 éves koráig gyönyörű nő volt. Talán azzal is szerencsém volt és van, hogy soha nem kellett fogyókúráznom. Ami átok lehetne, az az én szerencsém is. Ifjúkorom óta ugyanis vannak bizonyos ételek, amiket nem szeret a szervezetem, azokat nem is fogyasztom. Így viszont szinte egész életemben diétázom, de nem a súlyom, hanem a szervezetem, az emésztőrendszerem miatt” – mondta a Story Sztárdiéta különszámában a művésznő, aki elárulta, azért vannak olyan alapanyagok, amiket nem eszik, így figyel magára.

Bencze Ilona
Megnézem
Összes kép (2)

Mint mondja, az is sokat számít, hogy nem eszik adalékanyagokat, igyekszik mindig friss, bio hozzávalókat venni, ezt pedig már gyerekkorától tartja. „Az édesanyám mesélte, régen minden más volt. Fiatal lányként hajnalban kelt, lisztből, vízből, kovászból bedagasztotta a kenyeret, aztán elvitte a pékhez, az megsütötte, ők pedig napokig ették. Nekünk volt egy hatalmas konyhakertünk, ahol minden megtermett. Mindenfajta fontos zöldség, voltak gyümölcsfáink, az édesanyánk pedig a saját termésünkből sütött és főzött mindig. Boltba alig jártunk. És mindig az évszaknak megfelelően étkeztünk. Ma már összevissza eszünk, télen-nyáron mindent. Szerintem ez nem jó.”

Bencze Ilona

Fotó: Olajos Piroska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top