nlc.hu
Sztárok

Szigorú biztonsági szabályokat kell betartani a pápa előtt fellépő művésznek

Rúzsa Magdi nagyon szigorú biztonsági szabályok mellett léphet csak fel

Nem mindennapi intézkedések lesznek érvényben a Papp László Budapest Sportarénában a pápa látogatása miatt.

Mint arról mi is írtunk április 29-én Rúzsa Magdi is fellép majd Ferenc pápa előtt a Papp László Budapest Sportarénában. Mielőtt színpadra lépne, elhangzanak részletek a pápa fiatalokhoz írt, Christus vivit kezdetű apostoli buzdításából, valamint a pápalátogatás hivatalos dala, melyben Szőcs Reni, Nagy Bogi, Szandi, Dolhai Attila és Dánielfy Gergő énekel.

Rúzsa Magdi

Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A helyszínen szigorú biztonsági intézkedések lesznek érvényben, mint a Ripost írja fellépőkkel már napokkal az esemény előtt közölték, hogy a színpadi technikát minél előbb a helyszínre kell szállítani. A műsort természetesen lepróbálják többször, az utolsó próba után és a nagy esemény előtt két nappal minden hangszert be kell vinni az Aréna területére, és április 29-én már csak egy kistáskával mehetnek be az épületbe maguk a fellépők is.

Természetesen a belépés előtt mindenkit át fognak vizsgálni, az ellenőrzés hasonlítani fog a reptereken tapasztalt átvizsgálásra, de az is nagyon fontos, hogy mindenki időben odaérjen a helyszínre, mert aki elkésik, azt már nem fogják beengedni a kapun, ezért a meghívottaknak és a fellépőknek is már órákkal az esemény előtt meg kell jelenniük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top