nlc.hu
Sztárok

Járai Kíra reagált a kritikákra

Járai Kíra besokallt a negatív kritikáktól, keményen visszaszólt

Járai Máté felesége ledöbbent azon, hogy főleg nők írnak más nőknek bántó üzeneteket.

Járai Kíra kiakadt azon, hogy rendre-másra főleg nők kritizálnak más nőket. Elmondása szerint teljesen megdöbbenti ez a viselkedés, ami mögött szerinte komoly frusztráció áll. Közösségi oldalán most kemény hangú üzenetben reagált a kritikusoknak. 

Járai Kíra,

Járai Kíra nekiment a kritizálóknak – Fotó: Sajtóklub

„Olvasgatom a kommenteket különböző posztok és hírek alatt és még mindig megdöbbent, amikor nők írnak olyanokat más nőknek, hogy: »Öreg vagy. Ronda vagy.« Adott nőnek csupán annyi a »bűne«, hogy egy szál töltés, se botox nincs benne és nincs agyonszűrőzve. Persze ha fel lenne töltve, akkor az lenne a probléma, meg persze könnyű neki, hisz nem robotol 12 órát a gyárban, csak magával kell foglalkoznia. Különben is, »celeb«, hát viselje el, ő egy boxzsák, akit még azok is megítélnek, akik belőlük élnek” – fakadt ki Járai Máté felesége, aki szerint nem másokba kéne belerúgnia ezeknek a frusztrált embereknek, hanem inkább magukkal kellene foglalkozniuk. 

„Mi lenne, ha mielőtt másokról sommás véleményt alkotunk – kéretlenül – olykor magunkba néznénk és elgondolkodnánk, hogy az, ami annyira frusztrál másban, miért okoz ilyen érzéseket bennünk és vajon jobb lesz-e az életünk, ha másba belerúgunk… A rossz – vagy jó – hírem az, hogy rohadtul nem lesz jobb, hacsak nem egy valódi zsákot püfölünk és sporttal vezetjük le a frusztrációt” – zárta véleményét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top