nlc.hu
Sztárok

Ada az ikerfiai születéséről

Ada a fiai születéséről: „Gyakorlatilag a császár mentette meg az életemet”

A kislányát is császármetszéssel hozta világra.

Dukai Regina pár nappal ezelőtt arról írt a közösségi oldalán, hogy mivel császármetszéssel hozta világra a kislányát tavaly év végén, ezért sokan megbélyegzik. Nemcsak őt, hanem azokat az édesanyákat is, akik természetes úton szülnek, ám ez sokszor nem választás kérdése. „Ha tehetném, mindenki elé pajzsként állnék fel, hogy megvédjem őket ezektől a megjegyzésektől” – írta a modell.

A Tények Plusz is feldolgozta a témát, többek között Ada is megszólalt, aki császárral szülte az ikerfiait. „Nálam a fiúkkal gyakorlatilag a császár mentette meg az életemet, úgyhogy én nem nézem le a császáros anyukákat. És Freycinél is az volt, hogy alapvetően császár után most már támogatják sok esetben a természetes szülést, de nálunk megint elindult a vérnyomásom, és azt mondták, hogy tudva az előéletemet, nem kockáztatnak, hanem azonnal megműtenek” – kezdte a beszámolót.

Pintér Adrienn Ada

Fotó: Schumy Csaba

„Vannak ezek a kommentek, hogy »te nem küzdöttél meg ezért a babáért«, szerintem de! Tehát én azért tudom, hogy mi történik a császár utáni x napban, vagy x órában, amikor mindenedből lóg ki valami, és nem állhatsz föl: vagy azért, mert ugye spinális vagy altatásos műtéted volt, és ugye van egy x óra, amíg nem csinálhatsz semmit, vagy azért mert, mert egyéb más baj van. Úgyhogy ezt azért elég felelőtlen ilyen szempontból kijelenteni, hogy te nem küzdöttél meg a gyerekedért, meg nem tettél érte semmit” – mondta Ada.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top