nlc.hu
Sztárok

Ferenc pápa előtt énekel Szandi

Ferenc pápa előtt énekel Szandi: „Még most sem hiszem el”

Elárulta, nagyon izgul a közelgő esemény kapcsán.

Április 29-én 11 ezer magyar fiatallal találkozik Ferenc pápa, az eseményen pedig fellép több magyar híresség is fellép. A Szentatya április 28. és 30. között tartózkodik Magyarországon, ez idő alatt találkozik a legfőbb állami méltóságokkal és szentmisét is tart a Kossuth téren. Legutóbb Rúzsa Magdiról derült ki, hogy részt vesz az ünnepségen, most pedig Szandi beszélt a jeles alkalomról.

Szandi és férje

Fotó: TV2

„Nagyon boldog voltam, amikor megkaptam a felkérést, mert én 12 éves koromban önszántamból keresztelkedtem meg. Amikor megismerkedtünk (a férjével – a szerk.), 16 éves voltam, a beszélgetéseink egyik alapja pedig a hitünk volt. Fantasztikus érzés, még most sem hiszem el, hogy közvetlenül a pápa előtt fogunk énekelni, ő pedig meghallgatja” – kezdte a Mokkában Szandi.

„Fogalmazhatunk úgy, hogy ez életem legfontosabb fellépése. Most sem hiszem el, hogy ez igaz, akkor fogom elhinni, amikor megtörtént” – mondta az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top