nlc.hu
Sztárok

Interjú Ever Andersonnal, Milla Jovovich 16 éves lányával

Milla Jovovich 16 éves tündéri lánya zavarba ejtően hasonlít az édesanyjára – Interjú

Ever Anderson, Milla Jovovich színész és Paul WS Anderson filmrendező 16 éves kislánya élete első főszerepét játssza a Pán Péter & Wendy című filmben. Az anyukájára nagyon hasonlító, bájos Ever attól félt, hogy kirúgják az első nagy filmjéből. Vele és a Pán Pétert alakító Alexander Molonyval beszélgettünk.

Amikor két éve volt alkalmam Milla Jovovichcsal interjúzni, A kaptár-filmek sztárja elmesélte, hogy szinte csodának tartja, hogy még mindig színészkedik. Bár még csak a negyvenes éveiben jár, már tizenegy éves kora óta áll kamerák előtt.

Bizonyos szempontból nagyon menő lenne még hatvanévesen is akciófilmek sztárjaként szerepelni, hiszen ez azt jelentené, hogy még mindig dolgozhatok és továbbra is érdeklem az embereket, ugyanakkor talán jobban örülnék, ha továbbadhatnám a stafétát mondjuk a lányomnak

– mesélte nekem akkor. Hogy nem beszélt a levegőbe, arra itt a bizonyíték. Lánya – aki egyébként a kiköpött mása –, Ever Anderson épp most lesz látható az első főszerepében, a Pán Péter & Wendyben, ahol rögtön bizonyítja, mekkora tehetség.

Ever Anderson

Ever Anderson a Pán Péter & Wendy New York-i premiervetítésén (Photo by Arturo Holmes/WireImage)

Vele és a főszereplőtársával, a Pán Pétert alakító Alexander Molonyval kaptunk pár percet, amiből kiderült, mennyire nem egyszerű kamaszként, változó korban leakasztani egy jó szerepet, amikor az ember teste hónapok leforgása alatt képes nagyon sokat alakulni. Az erről készült videót itt láthatod:

De beszélgettünk még arról is, mennyire félelmetes kalózkapitány volt Jude Law, és Ever azt is elmesélte nekünk, milyen hatással volt rá, hogy gyakorlatilag forgatásokon nőtt fel az édesanyját és az édesapját elkísérve.

A Pán Péter & Wendy című film április 28-tól látható a Disney+ kínálatában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top