nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi családja az Ütős Ötösben

Berki Mazsi először szerepelt a családjával közösen tévéműsorban

Berki Krisztián özvegye a családtagjait és a barátnőjét hívta segítségül egy játékhoz.

Az Ütős Ötös hétfői adásában Zoltán Erika családja – kiegészülve DR BRS-sel – és Berki Mazsi családja csapott össze. Berki Krisztián özvegye először szerepelt a családjával közösen tévéműsorban.

Berki Mazsi,

Berki Mazsi a családjával együtt játszott a TV2 vetélkedőjében – Forrás: TV2 / Ütős Ötös – videó

Berki Mazsit – aki a csapatkapitány volt – az édesanyja, Pötyi, a 11 évvel fiatalabb húga, Edina, az unokatestvére, Melinda és a barátnője, Olimpia kísérte el a tévés vetélkedőre. 

A csapatkapitány egy olyan lány, aki már nagyon-nagyon sokat szerepelt ebben az országban címlapokon, de akármilyen hangulatúak is voltak ezek a címlapok, azt mondhatom, hogy szerintem az ő védjegye mégiscsak a mosolya” – mutatta be Tilla a nézőknek Mazsit, akit közszereplőként tituláltak a tévéműsorban. 

Az üzletasszony-influenszer pár mondatot mondott csapatának tagjairól, azaz a családtagjairól és a barátnőjéről. Húgáról megemlítette, hogy 2 éve lett nagyon szoros a kapcsolatuk: “Most értünk így össze, ugye a 11 év korkülönbség az azért egy elég nagy korkülönbség. Ő a családnak az esze. Nagyon szeretem“.

Olimpia az én mindenem. Ő igazából mindenben is segít nekem. Rendet tart az otthonomban, mert én nagyon rendetlen vagyok. Nagyon szeretem, mert egyenes” – árulta el a barátnőjéről. 

Unokatestvéréről, Melindáról pedig megemlítette, hogy gyerekkorukban voltak nagyon összenőve. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top