nlc.hu
Sztárok

Détár Enikő családi titkai

Megrázóan vallott édesanyja haláláról Détár Enikő

Magánéletéről árult el titkokat a színésznő.

Elképesztő őszinteséggel mesélt gyermekkoráról és családjáról Détár Enikő a Palikék világa by Manna Három igazság című műsorában – írja a Blikk. Többek között édesanyja haláláról is szívszorítóan vallott a színésznő.

Détár Enikő,

Édesanyja elvesztésének részleteibe is beavatta Palikékat Détár Enikő – Forrás: Három igazság / Palikék Világa by Manna – videó / YouTube

Elmondása szerint az édesanyja, miután megözvegyült, újraházasodott, és miután a második férjét is elveszítette, Amerikában találta meg a boldogságot, ami 10 évig tartott. A színésznő a tengerentúlról hozta haza, amikor már nagyon rossz egészségi állapotban volt, és úgy hunyt el az édesanyja, hogy Détár Enikő végig mellette volt.

„Visítva hívott a keresztanyám, hogy haldoklik az anyád, gyere! – emlékezett vissza a színésznő. – Még 19 hónapig élt anya, és – ami lehet, hogy valakinek fájdalmas vagy borzasztó – ott tudtam lenni a végén. (…) Anya úgy ment el, hogy odafeküdtem mellé az ágyba, és simogattam, és nekem ez csodás. Fájdalmas, de nagyon hálás vagyok érte” – vallotta be könnyek között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top