Sztárok

Vigyél új ízt az élményeidbe!

A Detki Tere-Fere termékcsalád ideális választás lehet a laza, kötetlen beszélgetések kísérőjeként, amikor szívesen osztanál meg valamilyen finomságot barátaiddal, családoddal. Egy jó hangulatú tereferével és Tere-Ferével ugyanis minden történet jobban indul, így még finomabbak és tartalmasabbak lehetnek a közösen eltöltött pillanatok.

Az ikonikus Detki Tere-Fere kekszeket öt különböző mártatlan változatban is megtalálod a boltok polcain. Hagyományos és trendi ízvilágokkal egyaránt találkozhatsz a megújult csomagokban, ugyanis az édes, mézes, kakaós, kókuszos és csokidarabos ízesítés mellett két mártott verzió is elérhető kókuszos és kakaós ízekben.

Legyen szó könnyed találkozóról, baráti csevejről, tavaszi kirándulásokról vagy éppen filmmaratonról, biztos lehetsz benne, hogy a Tere-Fere kekszek között mindenki megtalálja saját kedvencét.

Vigyél új ízt az élményeidbe!

Ráadásul most még egy különlegességgel jelentkeznek a kívül-belül megújult Tere-Fere csomagok. Nem csak a csomagolás lett még izgalmasabb és intenzívebb, de minden zacskóban találhatsz néhány emojival formázott kekszet is, így mostantól kekszmojival is elmondhatod azt, amire nincsenek szavak.

A Detki Tere-Fere kekszek segíthetnek, hogy a család és a baráti társaság szeretetnyelve a felhőtlen beszélgetés lehessen.

Látogass el a Detki oldalára vagy keresd a boltok polcain kedvenc Detki Tere-Fere kekszeidet, és vigyél új ízeket az élményeidbe a kekszmojikkal!

Te kipróbáltad már?

Részletek a linken

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top