nlc.hu
Sztárok

A műsorvezető egészséges keretek között teszi mindezt

Liptai Claudia szerkeszti a fotóit: „Vigyázok arra, hogy ne nézzen vissza egy másik arc a képről”

Posztolás előtt kicsit módosít a képein.

Az ÉdesKettes című műsorban az illúzió és a Photoshop használata volt a téma, melyről Liptai Claudiának is megvan a véleménye. Mint kiderült, a műsorvezető is időnként hozzányúl a képeihez. „Igen, én is photoshopolok, de nagyon vigyázok arra, hogy ne nézzen vissza egy másik arc a képről. Felismerhető legyek a fotón és tényleg úgy nézzek ki rajta, ahogy a hétköznapokban is” – mondta a 95.8 Sláger FM-en a nemrég türkizkék hajjal feltűnő Liptai Claudia, aki azt is elárulta, hogy miért tesz így.

Liptai Claudia

Liptai Claudia Fotó: Trenka Attila

„Általában a fények miatt nyúlok hozzá a fotóimhoz. Sokszor érzem azt, hogy ha jobb lett volna a világítás, nem szerkesztenék rajta. Persze biztos van ebben egy kis hiúsági kérdés is, hiszen a mai telefonok már olyan felbontással dolgoznak, hogy a fotókon minden látszik. Sokan az idealizált, tökéletes megjelenésre törekszenek. Én sokkal inkább arra, hogy az az arc köszönjön vissza a fotón, amelyik valóban én vagyok. Jó, hogy van szerkesztőségi lehetőség, de nem mindegy, hogy mennyire használjuk. Ahogy az sem, hogy mit kommunikálunk róla. Amikor valaki már nem vagy alig felismerhető és szinte egy másik személyt tesz ki a fotókon maga helyett, annyira szétphotoshopolta magát, az érthetetlen számomra” – vallotta be a műsorvezető, akinek kisfiára Gesztesi Károly exe, Niki vigyáz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top