nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi felhagy az énekléssel, Szulák Andrea reagált

Szulák Andrea Tóth Andiról: „Ő akár még világsztár is lehetne”

Az énekesnő szerint Tóth Andi egyedül nem fog boldogulni.

Szulák Andrea a Sunday Brunch nevű műsor vendége volt, ahol megkérdezték tőle, mit gondol Tóth Andi visszavonulásáról. Az énekesnő azt is kifejtette, hogy szerinte mi állhat a döntés mögött. „Mert egyedül van, nagyon egyedül van. Ez a hihetetlen sok tehetség, amivel ő rendelkezik, ehhez kellenének nagyon profi és nagyon tisztességes szakemberek, akik fogják a kezét. És akik azt mondják, hogy ezt elvállalhatod, ezt nem, ezt a ruhát felveheted, ezt nem, erre a helyszínre elmehetsz nyilatkozni, ide nem. Rúzsa Magdinak e tekintetben óriási szerencséje volt a menedzserével, aki előtt én is fejet hajtok. Hiszen jött egy nagyon egyszerű, nagyon szimpatikus kishegyesi lány egy tehetséggel, ami gyakorlatilag el is tűnhetett volna, ha nem áll mellé egy talpig tisztességes menedzser.”

Szulák Andrea

Szulák Andrea Fotó: Birton Szabolcs

A híresség azt is hozzátette, hogy egy előadót nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is támogatni kell. „Andi mellé kellene egy olyan talpig becsületes emberekből álló csapat, akik a tehetségét, képességeit – mondjuk, most elsősorban lelkileg – a megfelelő irányba terelik, másodsorban pedig a legbecsületesebb, legszebb, legtisztességesebb, legértékesebb módon felszínre hozzák azokat belőle. Ő akár még világsztár is lehetne” – tette hozzá Szulák Andrea, akinek a lánya nemrég lett 16 éves

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top