Címlapon mutatta meg új párját Harsányi Levente, 20 évvel fiatalabb nőt szeret a tévés

F.C. | 2023. Május 04.
Állítják, a sors is egymásnak teremtette őket.

Hosszú évek után újra szerelmes Harsányi Levente. A kétgyermekes, 53 éves tévés szívét egy 20 évvel fiatalabb hölgy, Obersovszky Lara rabolta el 3 hónappal ezelőtt. A szerelmesek a Story magazinnak adott exkluzív interjúban meséltek a megismerkedésükről és a közös terveikről.

Újra rátalált a szerelem Harsányi Leventére – Fotó: MTI/Máthé Zoltán

„Mindketten egy barátunkhoz voltunk hivatalosak, de előtte egy szülinapon töltöttem az estém. (…) Lestrapáltan, kedvtelenül érkeztem meg az összejövetelre, ráadásul a házhoz menet még el is estem a jeges úton, de végül egészen Lara karjaiba csúsztam. Így kezdődött a mi történetünk” – árulta el Harsányi Levente, aki mindent megtett az este folyamán, hogy felhívja magára Lara figyelmét. Másnap rá is írt, két héttel később pedig már az első randit is megejtették.

A Németországban műsorvezetőként és riporterként befutott Lara bevallotta, nem görcsölt rá a párkeresésre, sőt nagyon jól megvolt egyedül is, de Levente teljesen magával ragadta. „Onnantól, hogy megismertem, csak ő járt a fejemben. Úgy érzem, ő az igazi! Hihetetlen energia, kémia van közöttünk. Bár még friss a kapcsolatunk, és az összeköltözés is várat magára, de komolyan tervezünk egymással” – mondta el.

Harsányi Levente és új párja, Obersovszky Lara:

Harsányi Levente szándékai annyira komolyak, hogy már a gyerekeinek is bemutatta az új párját, aki egy 7 éves kislányt nevel. „A gyerekek is jól kijönnek egymással. (…) Az biztos, hogy tökéletesen összepasszolunk” – áradozott Lara.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Exit mobile version