nlc.hu
Sztárok

Harsányi Levente új párja a postásként mutatta be őt a gyerekének

„Ő csak a postás” – Ezzel a szöveggel mutatta be Harsányi Leventét új párja a kislányának

Sokáig húzta az időt, hogy bemutassa új párját, Harsányi Leventét a gyermekének Obersovszky Lara, és a bemutatást végül kényszer szülte, ráadásul kissé furcsán sikeredett.

A Palikék világa című műsor vendégei ezúttal Harsányi Levente és párja, Obersovszky Lara voltak, akik nemcsak a megismerkedésükről vallottak, hanem arról is meséltek, milyen döcögősen sikerült Leventét bemutatni a párja kislányának – szúrta ki a 24.hu.

Obersovszky Lara és Harsányi Levente

Harsányi Levente és Obersovszky Lara Palik Lászlóék vendégeiként (pillanatkép a Palikék világa videójából)

A megismerkedésük nem online, hanem klasszikus módon egy szórakozóhelyen zajlott, ahol Harsányi kicsit creepy módon követte a mosdóba a kiszemeltjét:

…néztem, miközben kezet mostam meg sminkeltem, hogy mit akar ez itt? Miért követ engem?

A nem túl bizalomgerjesztő indítás ellenére a pár összejött, bár Obersovszky azzal elég sokat vár, hogy bemutassa Harsányit a lányának.

Ez aztán nem is úgy esett meg, ahogy tervezte: az utcán futottak össze véletlenül, amikor a férfi kezében épp egy csomag volt.

…a kislányom egyből érezte, hogy ott valami más, abból, ahogy rám nézett. Zavarba jöttem, amit a lányom egyből megérzett. Akkor mondtam, hogy bemutatom a kislányom. Aki egyből furán nézett és kérdezte: anya, ez ki? Csak a postás.

Bízunk benne, hogy azóta már nemcsak a postásként ismeri őt. De vajon hányszor csenget?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top