nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamelát tanúként idézték be a tárgyalásra

Ez Hódi Pamela részletes vallomása a dubajozós modellek perében

A Pesti Központi Kerületi Bíróságra idézték be tanúnak Berki Krisztián volt párját.

Folytatódott K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien dubajozós büntetőügye. Az immár nyolc éve húzódó ügy középpontjában az áll, hogy egy férfi, K. Zoltán több társával együtt modelleket közvetített bel- és külföldre, többek között Dubajba is. Az ügyben most Hódi Pamelának is meg kellett szólalnia. Az influenszer a Blikk szerint zaklatottnak tűnt, de összeszedetten válaszolt a bírónő kérdéseire. A vallomásában elmondta, hogy K. Zoltánt nagyjából tizennégy éve ismerte meg egy szórakozóhelyen. A férfi külföldi hoszteszmunkát ajánlott neki, melyet Pamela elfogadott, és 2010 környékén dolgozott külföldön K. Zoltán közvetítése révén.

Hódi Pamela

Hódi Pamela Fotó: Olajos Piroska

Ebben az időszakban Marokkóban, Mexikóban, Bejrútban és Svájcban is járt, ahol annyi volt a dolga, hogy kedvesnek kellett lennie, mosolyogni, pezsgőt kínálni, beszélgetni. A magánéletét védő édesanya azt is elmondta, hogy hotelekben szállt meg, és sem a repülőjegyért, sem a szállásért nem kellett fizetnie. Emlékei szerint 300-500 eurót (mai árfolyamon 107-180 ezer forintot) keresett naponta. Ahogy korábban, most is határozottan tagadta, hogy prostitúciós munkát végzett volna. A meghallgatás végén a bírónő közölte Pamelával, hogy több tárgyaláson nem kell részt vennie. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top