nlc.hu
Sztárok

Müller Attiláék: nem a gyerekvállalásra

Nem akarnak gyereket Müller Attiláék, már a sterilizáláson is elgondolkodtak

Feleségével nem szeretnének családot alapítani.

Tudatosan nem szeretne gyereket, sőt már a sterilizáláson is elgondolkodott Müller Attila és párja, Larion Zoé. Minderről a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában beszélt az extévés – írja a Blikk.

Müller Attila,

Müller Attila hamarosan egy tanyára költözik a párjával és a 4 kutyájukkal – Forrás: Hová tűnt? / Palikék Világa by Manna – YouTube – videó

„Nálunk nem jön a gyerek. Ez egy nagyon merev és egyértelmű elhatározás, olyan szinten is, hogy már elgondolkodtunk a sterilizáláson, hogy véletlenül se legyen” – árulta el az évek óta ceremóniamesterként dolgozó Müller Attila. Elmondása szerint végül ezt azért nem tudták meglépni, mert az orvos szerint hormonális következményei is lehetnek ennek a beavatkozásnak, de testi elváltozást is okozhat. 

 

„Korábban sem akartam, a magam felelőtlensége miatt. Most, hogy a fejem lágya valamelyest benőtt, (…) a világlátásom változott meg olyan irányban, hogy már azért nem szeretném” – indokolta, miért nem akarnak családot alapítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top