nlc.hu
Sztárok

Rácz-Gyuricza Dóra az édesanyjával egy képen

Rácz-Gyuricza Dóra édesanyja gyönyörű nő: „Büszke vagyok a lányom életére”

Elképesztően szoros kapcsolatot ápol Dóri és édesanyja, Emese.

Már egyéves múlt Gyuricza Dóra és Rácz Jenő kislánya, aki éppen anyák napja előtt született, a sztárséf pedig az első hetek nehézségei mellett arra is gondolt, hogy feleségét boldoggá tegye anyák napján – így az influenszer egy virágot kapott a „gyermekétől”. Azóta eltelt egy kis idő, idén pedig már az első igazi anyák napját ünnepelhetik – ennek apropóján Rácz-Gyuricza Dóra és édesanyja adott interjút a Story magazinnak.

„Hogy milyen volt négy gyermek anyukájának lenni? Szörnyű, de persze egyben csodálatos is” – emlékezett vissza Emese, aki elárulta, a munkája és a háztartás vezetése mellett nem mindig volt ideje főzni és esti mesét olvasni, de mindettől függetlenül jó anyának tartja magát, a gyerekeiből pedig példás életű felnőtteket nevelt.

Gyuricza Dóri a testvéreivel:

Akkoriban nem értettem, hogy ha az iskolatársamnak csomagol az anyukája tízórait, akkor nekem miért nem. Ma már tudom, mit miért tett, vagy nem tett anyu. Nekem csak egy gyermekem van, mégsincs mindenre mindig időm, meg kedvem. És hogy mennyire nem a tízórain múlik, hogy valaki jó szülő-e, arra az én anyukám a legjobb példa. Ő az én hősöm, amiért négy gyermeket felnevelt, ráadásul jól” – magyarázta Dóra, hozzátette, sokszor észreveszi, hogy a legtöbb szituációban épp úgy viselkedik, ahogy az édesanyja. 

„Észreveszem, hogy bizonyos helyzetekben ugyanúgy reagálok, ugyanúgy mozdulok, mint ő, még a házimunkát is úgy végzem, ahogyan nála láttam. Na jó, kivéve a főzést – mondta, majd egyből átvette az szót Emese. – Igen, mert te vagy a mindenmentes királynő, én meg imádom a kalóriadús és egészségtelen ételeket.”

Dóri édesanyja nagyon büszke a lányára, erről hosszan mesélt. „28 évesen sikeres nő, boldog feleség és édesanya, aki végtelenül tudatos, két lábbal áll a földön, és nem szállt el sem a hírnévtől, sem a sikertől, maradt az a mosolygós, jókedvű, kedves lány, aki volt. Büszke vagyok arra, amilyen szép életet él a lányom, és kívánom neki, hogy egyszer majd az ő gyermekei, no meg majd az unokái is olyan csodaszép dolgokat mondjanak neki, mint most nekem ő, úgy öleljék, és úgy mosolyogjanak rá, mint rám Dóri” – zárta szavait Emese.

Még többet olvashatsz az anya-lánya párosról a héten megjelent Storyban:

Story-címlap

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top