nlc.hu
Sztárok
Ajkai rapper megkéselése

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert, rejtélyes körülmények között tüdőn szúrta magát

A helyiek szerint a barátnőjének köze lehetett a késeléshez.
Dániel, rapper,

Rejtélyes körülmények között tüdőn szúrta magát egy közösségi médiában ismert rapper Ajkán, helikopterrel életveszélyes állapotban vitték kórházba – számolt be a Tények.

Ismerősei szerint a 24 éves férfi az élettársával ivott, aki feltehetően ott volt, amikor a zenész megszúrta magát. A történtek után ő hívta fel a segélyhívót, hogy mellkason szúrta magát.

A helyiek elmondása szerint hatalmas volt a pánik, rendőrök is jöttek a helyszínre és azonnal körbekordonozták az épületet. A mentők hosszasan stabilizálták a férfi állapotát, végül Szombathelyre szállították.

Dánielt sokan ismerték a környéken, mert egy videomegosztó csatornára rendszeresen töltött fel rapdalokat. Barátnője nemrégiben költözött hozzá. A helyiek azt beszélik, a nőnek köze lehetett a késeléshez, csak a férfi magára vállalta az egészet. Szerintük a pár sokat ivott és sokat veszekedett. A lakásukkal szemközti kocsmába rendszeresen eljártak. Így volt ez a szurkálás előtt is. Nem sokkal ezután érkezett be a segélyhívás a mentőkhöz.

A rendőrség büntetőeljárást indított. 

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top