nlc.hu
Sztárok

Fél óra alatt sem ért ki a mentő Gálvölgyi Jánoshoz

Fél óra alatt sem ért ki a mentő Gálvölgyi Jánoshoz, lányai vitték kórházba

A színész nem kapott rendesen levegőt és félrebeszélt, de lányai hiába hívtak hozzá mentőt, fél óra alatt még el sem indult érte a mentőautó.

Szerda délelőtt kórházba került Gálvölgyi János, és intenzív osztályon kezelik – írtuk korábban az RTL Híradó értésülései nyomán. Most újabb részletek derültek ki a 74 éves színész-humorista állapotáról.

Gálvölgyi János kisebbik lánya az RTL Híradónak azt mondta: nővére 9 óra 40-kor hívott mentőt édesapjukhoz, aki nagyon rosszul volt. A diszpécsernek elmondta, hogy a színész nem kap rendesen levegőt és félrebeszél.

Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista otthonában

Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista 2019-ben (Fotó: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva)

Gálvölgyi Dóra körülbelül 30 perc múlva ért szülei házához, de a mentő még nem ért oda. Fél 11-kor felhívta a mentőket, de közölték vele, hogy még el sem indult a mentőautó. Elmondta azt is, hogy ekkor már nagyon kétségbeesett, és emelt hangon válaszolt a diszpécsernek, aki rátette a telefont. Ezután autóba ültek, és ők vitték kórházba a színészt.

A mentőszolgálat közölte, hogy a mentésirányítás megítélése szerint a színész a riasztáskor nem volt közvetlen életveszélyben, ezért nem a legsürgősebb, hanem az az alatti kategóriába sorolták.

Gálvölgyi Jánost jelenleg a Semmelweis Egyetem Üllői úti klinikájának intenzív osztályán kezelik. Az állapota stabil, de folyamatosan oxigént kap. Azt egyelőre nem derítették ki, mi okozta a rosszullétét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top