nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly az anyaságról

Fésűs Nelly bevallotta, később született meg benne az anyaság, mint ahogy világra hozta gyermekét

Mindenhez kellett neki egy kis idő.

Fésűs Nelly nagyobbik lánya, Csenge idén ünnepelte 20. születésnapját. Habár az édesanya és lánya között erős a kötelék, a színésznő a Fókusznak most mégis arról mesélt, ugyan Csenge születésénél az anyai ösztönök azonnal beindultak, de az ezzel járó érzéssel nem tudott egyből azonosulni. Emiatt sokáig azt hitte, hogy vele van a baj. Tisztán emlékszik arra a pillanatra, amikor a baba után az anya is megszületett.

Fésűs Nelly

Fésűs Nelly (Fotó: RTL)

„Megszületett a gyerekem és láttam őt, mondták, hogy gyönyörű kislány, mondtam, biztos többet látnak csecsemőt vagy újszülöttet, mint én, mert ezen én nem látok semmi gyönyörűt. Kék a keze, uborka a feje… Hogy ez miért gyönyörű? Aztán estére helyre rázódott minden és tényleg gyönyörű volt – idézte fel a szülés pillanatait a színésznő, majd elmondta, lánya születése után mikor érezte magát igazán anyukának. – Kellett a hivatalos papírokat intézni, személyi igazolvány az újszülöttnek, adókártya, lakcímkártya, és amikor először mondtam egy hivatalos szervnél, hogy a kislányom papírjait jöttem intézni, azt hiszem, ott jött el az a pillanat, amikor megszületett az anya is, nem csak a gyerek.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top