nlc.hu
Sztárok

Kamarás Iván a fenékdublőrről

Kamarás Ivánnak nem kellett fenékdublőr, filmes vetkőzéséről vallott a színész

Pikáns forgatási titkot árult el a színész.

Kipróbált ugyan egy fenékdublőrt Kamarás Iván, de végül a sajátja került be a filmbe – minderről a Szerencsekerék pénteki adásában vallott a színész.

Kamarás Iván

Kamarás Iván ugyan nem brillírozott a Szerencsekerékben, de a pikáns sztoriját imádták a stúdióban – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó

Te vagy a magyar Tom Cruise, aki kaszkadőr nélkül csinál minden jelenetet” – mondta a műsorvezető, Kasza Tibi Kamarásnak, aki erre egy példát is felhozott: “Igen, de csak azt, ami beleillik a profilomba. Például A miniszter félrelép-ben az uszodajelenetet én csináltam. Nagyon magasról beugrottam egy nagyon mély uszodába, a Gellértben. És utána a Piroch Gábor a törölközős jelenetet csinálta helyettem, amikor leesett a törölköző…

Volt popsidublőröd?” – kérdezett rá csodálkozva Kasza. “Volt, de pont fordítva volt. Ezt viccnek szántam” – vallotta be Kamarás Iván, azaz a forgatáson viccből kipróbálták a “szerepcserét”, de végül az került be a filmbe, amikor Piroch csinálta meg az uszodás jelenetet, a színész pedig a törölközőset.

Tehát bevállaltad! Te vagy saját magad fenékdublőre!” – jegyezte  meg a műsorvezető.

Testdublőre voltam saját magamnak. Fiatal voltam és kellett a pénz” – indokolta mosolyogva Kamarás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top