nlc.hu
Sztárok

Ónodi Eszter fia megtiltotta, hogy édesanyja nyilatkozzon róla

Ónodi Eszter fia az iskolatársaitól tudta meg, hogy az édesanyja színésznő

Ónodi Eszter Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy fia megtiltotta neki, hogy nyilatkozzon róla.

A színésznő fia, Zsombor jelenleg 17 éves. Ónodi Eszter igyekszik óvni a családját a nyilvánosság elől, így tiszteletben tartja azok kérését, főleg a médiával szemben. 

Ónodi Eszter

Ónodi Eszter (Fotó: Neményi Márton)

A „rejtőzködés” pedig nem véletlen, hiszen az adásból az is kiderült, hogy a színésznőnek egyszer 30 autogramot kellett kiosztania a fia egyik iskolai rendezvényén. Ónodi Eszter elmondása alapján fiát úgy nevelték, hogy sokáig nem is volt tudatában annak, hogy az édesanyja egy színésznő, akit a filmvásznon is látni lehet. Később az iskolatársai hívták fel a figyelmet arra, hogy mivel is foglalkozik. 

Már most szerintem, ha meghallgatja ezt a beszélgetést, most fog először az asztalra csapni, hogy már megint rólam beszélsz, anya, pedig megkértelek, hogy soha többet ne beszélj rólam.

Ónodi Eszter azt is elárulta, hogy ennek ellenére a róla szóló interjúkat mindig felolvassa a fiának, mert úgy érzi, hogy így a korrekt. 

„Többször megkért, hogy jó, de most már tényleg az utolsó legyen.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top