nlc.hu
Sztárok

Schell Judit és a külföldi élet

Schell Judit elárulta, meddig költözött haza Magyarországra

Már két éve annak, hogy a színésznő hazaköltözött Spanyolországból.

Schell Judit a válása után két gyermekével Spanyolországba költözött egy évre. A híresség Lilu műsorában elárulta, hogy az első nagyobb kihívás a kint életükben az volt, amikor iskolát kellett választania a fiának, Boldizsárnak, illetve a lányának, Borinak.

„Először állami iskolákat nézegettünk, de elég lepukkant volt egyik-másik, illetve ott csak spanyolt tanultak volna a gyerekek. Aztán ellátogattunk drága angol iskolákba is, azok pedig a másik véglet voltak. Úgyhogy a kettő közötti megoldást választottuk. Boldizsár egy spanyol–angol kéttannyelvű iskolába ment, ahol Borikának nem volt hely, ezért neki angol iskolát választottunk. Már az is jó élmény volt, amikor megvásároltuk az egyenruhákat. Aztán az első nap, miután elvittem őket az iskolába, még ott maradtam a kocsiban egy kicsit sírni. Annyira meg voltam hatódva azon, hogy mennyire bátrak a gyerekeim” – mesélte Schell Judit, aki a jövőről is beszélt.

„Amikor hazaköltöztünk, azzal nyugtattam magamat, hogy ez csak egy átmeneti állapot, direkt nem is pakoltam ki mindent. Tehát azóta is maradtak becsomagolt dobozok, amiket ki is lehetne dobni, hiszen lassan két éve nem volt rájuk szükség. Továbbra is azt gondolom, az itthonlét csak átmeneti időszak, ami lehet, hogy fél évig tart, lehet, hogy tíz évig, de én majd még úgyis megyek valahová és a gyerekek is” – fogalmazott a színésznő.

Schell Judit

Schell Judit (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top