nlc.hu
Sztárok

Görög Zita fájdalmas posztja

„Pár napja keresem a szavakat” – gyászol Görög Zita

Fontos személyt veszített el a családja.

Görög Zita gyakran osztja meg az érzéseit, gondolatait közösségi oldalain. Volt, amikor azon elmélkedett, milyen sok katasztrófától kímélte meg az élet, kiadta magából a feszültséget, amikor bizonyos helyzetekben a gyermekeiért aggódott.

Görög Zita

Fotó: Birton Szabolcs

Legutóbbi Instagram-posztja viszont fájdalmasra sikerült, ugyanis egy olyan személyt veszített el, aki nem csak hozzá, fiához is közel állt. 

„Gábor..  pár napja keresem a szavakat. Múlt héten még az excel táblázatba írtad be Milán nevét a nyári egyéni képzésre. Nem csesztél le, amiért elrontottam, megcsináltad helyettem. Hétfőn azt mondtad edzés után, hogy fáradt vagy, hazamész pihenni végre. Ez volt Milussal az utolsó beszélgetésed az öltözőben… Egy olyan edző voltál, aki mindig a gyermek, a játékos fejlődését tartottad szem előtt. Nem tartottál meg senkit, hogy a Te csapatod jobb legyen, azt nézted, nekik mi a legjobb. Minek is tetted volna? Nincs olyan bajnokság, amit ne nyertél volna meg, nincs olyan csapat, amit ne vittél volna sikerre 49 év alatt. 49… baszki. Mennyire kevés. Felfoghatatlan, hogy nem vagy többé. Mennyi kosaras és edző fejlődött a tudásod által? Szerintem Te sem tudod. Ovisok, kisiskolások, gimisek, NB1esek, NBA-játékosok is akadnak, akik veled töltötték a nyarakat. Egy olyan példakép vagy, akire mindig emlékezni fog mindenki, aki valaha 1 mondatot is váltott veled. S ha nem is itt, de egy más minőségben, ha nem is úgy, ahogy mi szeretnénk, de az örökséged megmarad, mindig élni fog! Megszólalsz majd bennük a pályán, egy fordulásnál, helyezkedésnél, dobásnál. S megszólalsz bennünk, szülőkben a pálya a szélén, a lelátón. Köszönöm, hogy visszaadtad a fiam önbizalmát a játékhoz, hogy keményen dolgoztál vele és sosem engedted el a kezét” – írta bejegyzésében a modell, melyhez sok olyan megjegyzés érkezett, akik szintén a nagyszerű sportoló kezei alatt csiszolódtak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top