nlc.hu
Sztárok

Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta kapcsolata

Szintet lépett Miskovits Marci és az x-faktoros Nico kapcsolata

Három hónapja vannak együtt.

Miskovits Marci az X-Faktorban nézte ki magának Nicuta Nicoletát. Az énekesnő nem tudta, hogy kicsoda Marci, mikor megkereste őt, ezért kikérdezte róla a barátnőit, akik csupa jót mondtak a műsorvezetőről. Marci már bemutatta a szüleinek a lányt, és hamarosan együtt mennek egy esküvőre Erdélybe, hogy ő is megismerje Nico családját. 

Miskovits Marci

Az X-Faktor hozta össze Miskovits Marcit és Nicuta Nicoletát – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Néztem az X-Faktort, mindig szoktam figyelgetni az aktuális tehetségkutatókat, és megláttam, milyen gyönyörű szép lány énekel ott, és viszonylag rövid időn belül felvettük a kapcsolatot egymással és elkezdtünk beszélgetni” – árulta el a megismerkedésükről a Reggeliben Miskovits Marci.

Kiderült, hogy teljesen véletlenül 3 percre laknak egymástól. “Néztem lakásokat, mert szerettem volna ideköltözni. Elküldtem Marcinak ezt a lakást, hogy szerinte milyen, mert ő jobban tudja, és ő teljesen ledöbbent, hogy ilyen közel van hozzá” – mesélte párja, Nico.

A műsorvezető elárulta, hogy gyakorlatilag az idejük 90 százalékát együtt töltik. “Olyan mintha együtt élnénk, de hivatalosan még nem lakunk együtt. Egy szekrényt kapott Nico, és ott vannak nálam a cuccai. Szerintem tök jó, hogy néha ő is külön tud vonulni, akár én is” – mondta el Miskovits Marci, aki arról is beszélt, hogy a szüleinek már bemutatta a párját, sőt több családi ebéden is ott volt Nico. “Nagyon szeretik. Nagyon jól megtalálja a közös hangot a barátaimmal és a családommal” – árulta el kedveséről.

A szerelmesek június elején Erdélybe utaznak egy esküvőre, így Nico is be tudja majd mutatni Marcit a szüleinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top