Jó barátok voltak: Bochkor Gábor, Frei Tamás és Boros Lajos egy 23 éves fotón

V.B.T. | 2023. Május 21.
Annak idején sok időt töltöttek együtt, ám barátságuk már nem a régi.

Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb párosa volt a Boros-Bochkor, ám a barátságuk az évek alatt megromlott, már nem is tartják egymással a kapcsolatot. A közelmúltban az is előfordult, hogy a lapok hasábjain keresztül üzentek egymásnak, de a nézeteltéréseiket a mai napig nem tisztázták. 

Frei Tamás annak idején a 168 óránál kezdte újságírói pályafutását, majd a Magyar Rádió külpolitikai rovatában helyezkedett el: szerkesztő-riporterként számtalan háborús helyszínen járt tudósítóként, többek között Szomáliában, Boszniában, vagy éppen a kolumbiai kábítószer-háborúban. Dolgozott még a Nap TV-nél, a Magyar Televízióban, az RTL Klubnál és a TV2-nél is – ennek köszönhetően ismerte meg Borost és Bochkort is.

Ezen a 23 éves fotón együtt szerepelnek:

Boros Lajos, Bochkor Gábor és Frei Tamás 23 évvel ezelőtt egy gálán (Fotó: x Gordon Eszter)

Frei Tamás egyébként ma ünnepli az 57. születésnapját és több fotó is bizonyítja, hogy az elmúlt években alig változott.

Frei Tamás

Fotó: Csibi Szilvia

Frei Tamás

Fotó: Szabó Adél

Frei Tamás

Fotó: Tóth Beáta

Frei Tamás

Fotó: Tóth Beáta

Frei Tamás

Fotó: Nagy Zoltán

Az egykori műsorvezető nagyon kevés interjút ad az utóbbi években, legutóbb a koronavírus időszakában nyilatkozott, méghozzá arról beszélt, hogy mennyire felforgatta az életét a pandémia, valamint a fiáról is elárult pár dolgot. „Balázs idén végzett Cambridge-ben, japán szakon. Úgy tervezte, hogy egy évet kihagy, és utána a mesterképzéssel folytatja a tanulást, addig pedig utazgat a világban, és gyakorlati tapasztalatokat szerez. Több helyen 3-3 hónapot dolgozott volna. Csakhogy a járvány közbeszólt, úgyhogy most itthon van Budapesten” – nyilatkozta a Story magazinnak

A magánéletéről is csak hellyel-közzel árul el valamit, annyi viszont bizonyos, hogy több mint négy éve kapcsolatban él, párjáról legutóbb így beszélt. „Jobban beszél nálam franciául. Kislányként Algériában élt, francia iskolába járt, és ami a legfontosabb: neki is nyitott a világ. (…) A párkapcsolatnak van ugyan szervezési nehézsége, úgy kell intézni a munkánkat, hogy tudjunk mozdulni. A közös életünkben sok fogaskeréknek kell kapcsolódnia, de egyre rutinosabban oldjuk meg” – mesélte a Blikknek a riporter.

Exit mobile version